Başkan Yıldız Yaşlı Bakım Merkezi’nde Kalan Musevi Vatandaşların Hanuka Bayramı’nı Kutladı

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Neve Şalom Sefarad Sinagogları Vakfı Barınyurt Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek Musevi vatandaşların Hanuka Bayramı’nı kutladı.

25-12-2020

Neve Şalom Sefarad Sinagogları Vakfı Barınyurt Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’nde kalan Musevi vatandaşlar Hanuka Bayramı’nda unutulmadı. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Türkiye Musevileri Hahambaşı İsak Haleva ile birlikte Yaşlı Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek Musevi vatandaşların Hanuka Bayramı’nı kutladı. Daha sonra Yaşlı Bakım Merkezi’nde kalan vatandaşlara yemek ikram edildi.

GEÇMİŞİ OLMAYAN BİR GELECEK YOKTUR

Vatandaşlarla sohbet ederek Hanuka Bayramı’nı kutlayan Başkan Yıldız, “Allahtan sağlık ve afiyet diliyorum. Allah hepimize huzur içinde yaşamayı nasip etsin. Siz büyüklerimiz bizim için kıymetlisiniz. Varlığınız bizim için umut. Gençlik geleceğimiz ama geçmişi olmayan bir gelecek yoktur. Hepinize uzun ömürler diliyorum” dedi.