Başkan Yıldız yağmurdan etkilenen esnafı ziyaret etti

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, sağanak yağıştan olumsuz etkilenen Okmeydanı ve Karaköy esnafını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Yıldız yağmurdan etkilenen esnafı ziyaret etti
19-06-2020

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Bazı işyerlerini su basarken, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağmurun hemen ardından sahaya inen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ilçede yağmur nedeniyle zor anlar yaşayan esnafla bir araya geldi. Okmeydanı Fatih Sultan Caddesi esnafı ile Karaköy esnafını ziyaret eden Başkan Yıldız, işyerlerini tek tek gezerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Esnafla uzun uzun sohbet ederek durum değerlendirmesinde de bulunan Başkan Yıldız, belediye olarak her türlü yardıma hazır olduklarını söyledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren işyeri sahipleri de kendilerini yalnız bırakmadığı için Başkan Yıldız'a teşekkür ettiler.