Başkan Yıldız Telekonferans Yöntemiyle Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Muhtarlarla telekonferans yöntemiyle düzenlenen İstişare ve Koordinasyon Toplantısı’nda bir araya gelen Başkan Yıldız, “Virüs salgınına karşı belediye olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Kaymakamlığımızla, emniyetimizle, hastanelerimizin başhekimleriyle görevimizin başındayız. Koordinasyonumuz tam” dedi.

Başkan Yıldız Telekonferans Yöntemiyle Muhtarlarla Bir Araya Geldi
14-04-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız mahalle muhtarları ile telekonferans yöntemiyle düzenlenen İstişare ve Koordinasyon Toplantısı’nda bir araya geldi. Beyoğlu’nda Covid-19 (Koronavirüs) salgınına karşı alınan tedbirler hakkında muhtarları bilgilendiren Başkan Yıldız, mahallelerin durumuyla ilgili de bilgi aldı. 45 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda, virüse karşı alınabilecek yeni önlemlerle ilgili de fikir alışverişinde bulunuldu.

ÇALIŞMALAR KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Virüs salgınına karşı gerekli tüm çalışmaların koordineli bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Yıldız, “Covid-19 salgını nedeniyle Beyoğlu’muzda, İstanbul’umuzda ve bütün Türkiye’de hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız var. Hepsine Allahtan rahmet diliyorum. Ailelerine Allahtan sabırlar diliyorum. Değerli muhtarlarım pandemi ilan edildikten sonra Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından ulusal düzeyde devlet millet el ele bu sorunun üstesinden gelmek için bir kampanya başlatıldı. Bizler de virüs salgınına karşı belediye olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Kaymakamlığımızla, emniyetimizle, hastanelerimizin başhekimleriyle görevimizin başındayız. Koordinasyonumuz tam. Siz muhtarlarımızla da sürekli iletişim halindeyiz. Bu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.