Başkan Yıldız Sokağın Nabzını Tuttu

Sütlüce Mahallesi ve semt pazarı ile Piyalepaşa Semt Pazarı’nı gezen, hemşehrileriyle selamlaşıp hasbihal eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, bir yandan sokağın nabzını tutarken diğer yandan esnaf ve vatandaşa koronavirüs tedbirlerini hatırlattı.

Başkan Yıldız Sokağın Nabzını Tuttu
02-10-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Sütlüce Mahallesi’ni ve semt pazarını gezerek vatandaş ve esnaf ile sohbet etti. Yaşlı vatandaşlarla tek tek ilgilenen, çocuklara çikolata dağıtan Başkan Yıldız, esnafa da hayırlı kazançlar diledi. Sütlüce’nin ardından Piyalepaşa Semt Pazarı’nı da ziyaret eden Yıldız, pazarcı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kendilerini pazarda görmekten dolayı mutlu olduklarını dile getiren esnaf ile Yıldız arasında  pandemi döneminde yaşanan sıkıntılar da gündeme geldi.

Piyalepaşa Semt Pazarı esnafına da bol kazançlar dileyen Başkan Haydar Ali Yıldız, öte yandan maskesiz gezen vatandaşlara maske dağıtarak, koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda uyardı.