Başkan Yıldız: Salgının Ekonomik Etkilerini Hızla Bertaraf Edeceğiz

Normalleşme süreciyle birlikte Müverrih Ali Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yıldız, virüs salgınının ekonomik etkilerini hızla bertaraf edeceklerini söyledi.

Başkan Yıldız: Salgının Ekonomik Etkilerini Hızla Bertaraf Edeceğiz
09-06-2020

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covit 19 salgınının Türkiye genelinde kontrol altına alınmasıyla birlikte normalleşme sürecine geçildi. Yeni süreçle birlikte bölge ziyaretlerine devam eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız Okmeydanı’nda bulunan Müverrih Ali Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sosyal mesafe kuralına uyarak esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yıldız, yeni süreçte atılması gereken adımlarla ilgili talep ve önerileri dinledi.

SALGININ EKONOMİK ETKİLERİNİ HIZLA BERTARAF EDECEĞİZ

Yeni normalleşme süreciyle birlikte hayatın yeniden canlandırılması adına gerekli adımların atıldığını belirten Başkan Yıldız, “Beyoğlu’nun kıymetli esnafının her zaman halini hatırını soruyor, bol ve bereketli işler diliyoruz. İnşallah normalleşme döneminde tedbirlere uyarak ticareti daha da canlandıracak, salgının ekonomik etkilerini hızla bertaraf edeceğiz” dedi.