Başkan Yıldız Okmeydanı Sakinleriyle Buluştu

Okmeydanı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinleyen Başkan Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni de ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Başkan Yıldız Okmeydanı Sakinleriyle Buluştu
15-09-2020

Bölge ziyaretlerine aralıksız devam eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız Okmeydanı sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Yıldız bölge esnafını da tek tek gezerek hayırlı işler diledi. Bağlama ve saz satan bir işyerinde saz çalarak işyeri sahibiyle birlikte ‘Dersim Dört Dağ İçinde’ türküsünü söyleyen Başkan Yıldız performansıyla vatandaşlardan tam not aldı. Başkan Yıldız daha sonra Fetihtepe Mahallesinde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.