Başkan Yıldız Öğrencilerle Buluşmaya Devam Ediyor

A+
A-

Okul ziyaretlerine devam eden Başkan Yıldız, öğrencilerle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Yıldız Öğrencilerle Buluşmaya Devam Ediyor
30-10-2019

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ‘Okul Buluşmaları’ projesi kapsamında ilçede bulunan okulları ziyaret etmeye devam ediyor. Son olarak Hüviyet Bekir İlkokulu, Pirireis Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Orbay Ortaokulu, Cezayirli Gazi Hasan Paşa İlkokulu, Piyalepaşa İlkokulu ve Kadımehmet Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Yıldız öğrencilerle bir araya geldi.

BAŞKAN YILDIZ ÖĞRENCİLERLE SOHBET EDEREK TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Öğrenciler Başkan Yıldız’ı sevgi gösterileriyle karşıladı. Başkan Yıldız öğrencilerle sohbet ederek taleplerini dinledi. Öğrencilere çevre temizliğinin önemini de anlatan Başkan Yıldız, “Beyoğlu’nu temiz tutmak hepimizin görevi” dedi.