Başkan Yıldız Minik Öğrencilerin İlk Karne Heyecanına Ortak Oldu

Beyoğlu Belediyesi Hezarfen Anaokullarında eğitim gören öğrenciler karnelerini aldı. Aynalıkavak Semt Konağında düzenlenen karne törenine Başkan Yıldız da katılarak minin öğrencilerin ilk karne heyecanına ortak oldu.

Başkan Yıldız Minik Öğrencilerin İlk Karne Heyecanına Ortak Oldu
17-01-2020

2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin tamamlanmasıyla birlikte Beyoğlu Belediyesi Hezarfen Anaokullarında eğitim gören minik öğrenciler karnelerini aldı. Uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerle dolu dolu bir yarıyıl geçiren minik öğrenciler için Aynalıkavak Semt Konağında karne töreni düzenlendi. Törene Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile eşi Seyhan Yıldız da katılarak ilk karne heyecanını yaşayan minik öğrencilerin sevincine ortak oldular. Öğrencilerle sohbet ederek eğitim hayatında başarılar dileyen Başkan Yıldız, minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.