Başkan Yıldız Minik Öğrencilerin İlk Ders Heyecanına Ortak Oldu

2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılının ilk gününde Sütlüce Haliç İlkokulu ve Piyalepaşa İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Yıldız, minik öğrencilerin ilk ders heyecanına ortak oldu.

Başkan Yıldız Minik Öğrencilerin İlk Ders Heyecanına Ortak Oldu
22-09-2020

Yaşanan korona virüs salgını nedeniyle geçtiğimiz Mart ayında ara verilen eğitim öğretim yeni dönemde okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için kademeli olarak açıldı. 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde maskelerini takarak okullarına gelen öğrenciler, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak okul binalarına alındı. Dezenfektan kullanarak ellerini temizleyen öğrenciler sınıflarına da yine tek tek geçti. Yeni eğitim yılının ilk gününde Sütlüce Haliç İlkokulu ve Piyalepaşa İlkokulu’nu ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, öğrencileri ilk ders gününde yalnız bırakmadı. Alınan tedbirleri yerinde inceleyen Başkan Yıldız, öğrencilerle de sohbet ederek başarılar diledi.

YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLAYAN EVLATLARIMIZIN SEVİNCİNE ORTAK OLDUK

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Yıldız, “2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı resmen başladı. Bu kapsamda ilk zil minik yavrularımız için çaldı. Biz de İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte bugün yüz yüze eğitime başlayan evlatlarımızın sevincine ortak olduk. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edilen başarılı bir dönem olmasını temenni ediyorum” dedi.