Başkan Yıldız Küçük Emin’in Doğum Günü Pastası Talebine Duyarsız Kalmadı

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle kendisine mesajla ulaşarak dedesi için doğum günü pastası isteyen 9 yaşındaki Abbas Emin’in talebine duyarsız kalmayan Başkan Yıldız, doğum günü pastası hazırlatarak zabıta ekipleri ile Abbas Emin’in evine gönderdi.

Başkan Yıldız Küçük Emin’in Doğum Günü Pastası Talebine Duyarsız Kalmadı
12-04-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, kendisine mesaj gönderen küçük Abbas Emin’in talebine duyarsız kalmadı. Beyoğlu Kulaksız mahallesinde oturan 9 yaşındaki Abbas Emin Çınar, doğum günü olan dedesi Abbas Çınar’a sürpriz doğum günü yapmak istediğini ancak Covid-19 (Koronavirüs) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında getirilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle pasta alamadığını belirterek Başkan Yıldız’dan yardım istedi. Bu talebine olumlu cevap veren Başkan Yıldız doğum günü pastası hazırlatarak zabıta ekipleri ile Abbas Emin’in evine gönderdi. Küçük Abbas Emin’in dedesi Abbas Çınar’ı da arayarak doğum gününü kutlayan Başkan Yıldız sağlıklı ve uzun ömürler diledi.

“BUĞÜN DEDİMİN DOĞUM ĞÜNÜ DEDEM İÇİN PASTA ĞETİRİRMİSİNİZ”

9 yaşındaki Abbas Emin Çınar Başkan Yıldız’a gönderdiği mesajda “Selamünaleyküm çocuk dostu başkanım benim adım Abbas Emin Çinar 9 yaşinda olduhum için sokaha çikamıyorum buğün dedimin doğum ğünü dedem için pasta ğetirirmisiniz 5kişilik muzlu olsun adres kulaksız mahallesi kadımehmet mahellesi parlak apt.no 57 daire 4 beyoğlu İstanbul” ifadelerini kullandı.

“BUĞÜN ÇOK MUTLUYUM ÇOCUK DOSTU BELEDİYE BAŞKANIM”

Talebine olumlu cevap veren Başkan Yıldız’a tekrar mesaj gönderen küçük Abbas Emin “Sy. başkanım teşekkür ederim dedemin pastası ğeldi buğün çok mutluyum çocuk dostu belediye başkanım” ifadelerini kullanarak duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

(Not: Abbas Emin Çınar’ın Başkan Yıldız’a gönderdiği mesajlar haber metninde herhangi bir değişiklik yapılmaksızın olduğu gibi verilmiştir)