Başkan Yıldız: Kerbela Şehitlerini Rahmetle Anıyorum

Okmeydanı Cemevi’nde düzenlenen Aşure etkinliğine katılan Başkan Yıldız, “Kerbela şehitlerini rahmetle anıyorum. Yaslarımızı bu şekilde paylaşacak ve inşallah hep birlik ve beraberlik içerisinde olacağımıza inanıyorum” dedi.

Başkan Yıldız: Kerbela Şehitlerini Rahmetle Anıyorum
02-09-2020

Beyoğlu’nda muharrem ayı dolayısıyla aşure günü etkinliği düzenlendi. Okmeydanı Cemevi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Günün anlamına binaen yapılan konuşmaların ardından vatandaşlara aşure ikram edildi.

AŞURE GÜNÜMÜZ MÜBAREK OLSUN

Başkan Yıldız etkinlikte yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Acımız ortaktır, yasımız ortaktır. Bir milletiz, tek milletiz. Bu toprakların üzerinde yaşayanlar ortak acıları, ortak sevinçleri paylaşanlardır. Sevinçlerimizi paylaşacağız ki artsınlar, üzüntülerimizi paylaşacağız ki azalsınlar. Allah bu aziz vatanda birliğimizi daim kılsın. Kerbela şehitlerini rahmetle anıyorum. Hz. Hüseyin mazlumların yanında zalime karşı duruşun simgesidir. Dolayısıyla yerimiz Hz. Hüseyin’in yanıdır. Aşure günümüz mübarek olsun. Yaslarımızı bu şekilde paylaşacak ve inşallah hep birlik ve beraberlik içerisinde olacağımıza inanıyorum” dedi.