Başkan Yıldız Kefken Kampı’nda Gençlerle Birlikte Etkinliklere Katıldı

A+
A-

Kefken Çevre ve Yaz Kampı, 5. Hafta misafirlerini ağırladı. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da kampı ziyaret ederek gençlerle birlikte etkinliklere katıldı.

02-08-2019
Başkan Yıldız Kefken Kampı’nda Gençlerle Birlikte Etkinliklere Katıldı

Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre ve Yaz Kampı, 5. Hafta misafirlerini ağırladı. Kampa katılan yaklaşık 300 kişilik öğrenci kafilesi bir hafta boyunca kültürel, sanatsal ve sportif branşlarda verilen eğitimlerle dolu dolu bir hafta geçirdiler. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da kampı ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Gençlerle sohbet ederek etkinliklere katılan Başkan Yıldız, daha sonra kampı gezdi.

BAŞKAN YILDIZ ÖĞRENCİLERE MADALYALARINI TAKDİM ETTİ

Kampa katılan gençler eğitimlerin yanı sıra dokuz farklı branşta düzenlenen turnuvalarda da kıyaysa yarıştı. Futbol, Basketbol, Voleybol, Satranç, Yüzme, Oryantiring, Masa Tenisi, O Ses Kefken, ve Okçuluk Turnuvalarında dereceye giren gençler düzenlenen törenle kupa ve madalyalarını aldı. Gençlere Kıpa ve madalyalarını Başkan Yıldız takdim etti.