Başkan Yıldız Keçecipiri Semt Pazarı’nda Alınan Tedbirleri İnceledi

Keçecipiri Semt Pazarı’nı ziyaret eden Başkan Yıldız, virüs salgınına karşı alınan tedbirleri yerinde inceledi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Yıldız, vatandaşlara virüs salgınına karşı tedbirli davranmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Başkan Yıldız Keçecipiri Semt Pazarı’nda Alınan Tedbirleri İnceledi
22-09-2020

Beyoğlu Belediyesi Covid 19 salgınına karşı vatandaşların en çok uğradığı alış veriş mekanlarından olan Semt Pazarlarında tedbiri elden bırakmıyor. İlçe genelinde kurulan Semt Pazarlarını düzenli olarak denetleyen Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, toplum sağlığın korunması adına alınması gereken tedbirlerle ilgili esnaf ve vatandaşları bilgilendiriyor. Keçecipiri Semt Semt Pazarı’nı ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, virüs salgınına karşı alınan tedbirleri yerinde inceledi. Sosyal mesafe kuralına uyarak pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yıldız, virüs salgınına karşı her zaman tedbirli davranmalarını istedi.