Başkan Yıldız Kasımpaşa’da Esnaf Ve Vatandaşlarla Buluştu

Kasımpaşa’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Yıldız, virüs salgınına karşı alınan tedbirleri de yerinde inceledi.

Başkan Yıldız Kasımpaşa’da Esnaf Ve Vatandaşlarla Buluştu
17-12-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu’nu adım adım gezerek Covid 19 salgınına karşı alınan tedbirleri yerinde inceliyor. Her gün ilçenin farklı bir bölgesini ziyaret eden Başkan Yıldız son olarak Kasımpaşa’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yıldız, virüs salgınına karşı dikkatli olmalarını ve alınan tedbirlere uymalarını istedi. Vatandaşlar da belediyenin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Yıldız’a teşekkür etti. Bölge ziyaretinde virüs salgınına karşı alınan tedbirleri de inceleyen Başkan Yıldız daha sonra Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kasımpaşa Polis Merkezi’ni de ziyaret ederek görevi başındaki emniyet mensuplarına kolaylıklar diledi.