Başkan Yıldız Kasımpaşa’da Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Normalleşme süreciyle birlikte Kasımpaşa’da yeniden işbaşı yapan bölge esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yıldız, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sosyal mesafe kuralına uyarak bir araya geleceğiz, konuşacağız, istişare edeceğiz ve atılması gereken adımları hep birlikte atacağız” dedi.

Başkan Yıldız Kasımpaşa’da Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
02-06-2020

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covit 19 salgınının Türkiye genelinde kontrol altına alınmasıyla birlikte normalleşme sürecine geçiş başladı. Normalleşme süreciyle birlikte her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan Beyoğlu’nda izin verilen işletmeler belirlenen kurallar çerçevesinde kepenklerini açmaya başladı. Normalleşme süreciyle birlikte Kasımpaşa’da yeniden işbaşı yapan bölge esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, talep ve önerileri dinleyerek yeni süreçte atılması gereken adımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

İSTİŞARE EDECEĞİZ VE ATILMASI GEREKEN ADIMLARI HEP BİRLİKTE ATACAĞIZ

Sosyal mesafe kuralına uyarak esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yıldız, Virüs salgınına karşı bugüne kadar çok başarılı bir süreç yürüttük. Bu süreçte elde ettiğimiz tüm kazanımlarımızı aynı kararlılıkla devam ettirebilmek için normalleşme sürecinde de tedbiri elden bırakmamalıyız. Aynı kararlılıkla virüs salgını tamamen ortadan kalkıncaya kadar mücadelemize devam etmeliyiz. Biz Beyoğlu Belediyesi olarak normalleşme sürecinde faaliyetlerine yeniden başlayan esnaflarımızın her zaman yanındayız. Kurallara uyarak işlerini kolaylaştırmak için elimizden gelen desteği vereceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sosyal mesafe kuralına uyarak bir araya geleceğiz, konuşacağız, istişare edeceğiz ve atılması gereken adımları hep birlikte atacağız” dedi.