Başkan Yıldız Kasımpaşa Semt Pazarını Denetledi

Kasımpaşa Semt Pazarını ziyaret ederek alınan tedbirleri yerinde inceleyen Başkan Yıldız, alışveriş yapan vatandaşlara sosyal mesafeyi korumanın önemini anlattı.

Başkan Yıldız Kasımpaşa Semt Pazarını Denetledi
18-04-2020

Beyoğlu Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Beyoğlu Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler; ambalajsız şekilde satılan yaş sebze ve meyvelerin satıcılarca gerekli hijyen koşullarına dikkat edilerek satışa sunulmasını içeren Ticaret Bakanlığı genelgesi kapsamında market, manav ve pazar yerlerinde sıkı denetim gerçekleştiriyor. Kasımpaşa Semt Pazarını ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız alınan tedbirleri yerinde inceledi.

SALGINDAN KURTULMAK İÇİN TÜM BİREYLERE SORUMLULUKLAR DÜŞÜYOR

Pazar yerini baştan sona gezerek incelemelerde bulunan Başkan Yıldız, pazarcı esnafına da hayırlı işler diledi. Alışveriş için pazara gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Yıldız, sosyal mesafe kuralına uymanın önemine dikkat çekti. Virüse karşı mücadele için açıklanan 14 kuralına da değinen Başkan Yıldız, ülke olarak virüs salgınından bir an önce kurtulmak için tüm bireylere önemli sorumlulukların düştüğünü söyledi.