Başkan Yıldız Kasımpaşa Sahilde Vatandaşlarla Buluştu

Cezayirli Gazi Hasan Paşa Parkı’nda dinlenen vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Yıldız, parkta top oynayan çocuklara da eşlik ederek sevinçlerine ortak oldu.

Başkan Yıldız Kasımpaşa Sahilde Vatandaşlarla Buluştu
16-06-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız her gün ilçenin farklı noktalarına gerçekleştirdiği bölge ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Son olarak Kasımpaşa Zincirlikuyu Caddesinde bölge esnafı ile bir araya gelen Başkan Yıldız, işyerlerini tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Başkan Yıldız daha sonra Cezayirli Gazi Hasan Paşa Parkı’nda (Kasımpaşa İskele Meydanı) çocuklarıyla birlikte zaman geçiren vatandaşlarla bir araya geldi. Sosyal Mesafe kuralına uyarak vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yıldız, parkta top oynayan çocuklara da eşlik etti. Başkan Yıldız ile oyun oynayarak keyifli vakit geçiren çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM

Parkta dinlenen vatandaşlarla hoş bir sohbet gerçekleştiren Başkan Yıldız, virüs salgınına karşı alınan tedbirlere uymanın önemini anlatarak, “Virüs salgınına karşı tedbiri elden bırakmayalım.  Çünkü bu virüsten tamamen kurtulmanın yolu alınan tedbirlere bire bir uymaktan geçiyor. Ailemizle ve sevdiklerimizle birlikte bu güzel parklarımızda keyifli ve huzurlu nice güzel günler görmek için mücadelemizi sabırla devam ettirmeliyiz. Maskelerimizi takalım, sosyal mesafeye dikkat edelim” dedi.