Başkan Yıldız Karaköy Sakinleriyle Buluştu

Karaköy’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yıldız, talep ve önerileri dinleyerek bölgede yapılabilecek yeni çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Yıldız Karaköy Sakinleriyle Buluştu
25-09-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, düzenlediği bölge ziyaretleriyle ilçe halkının taleplerini yerinde çözüme kavuşturmaya devam ediyor.  Bölge ziyaretleri kapsamında Karaköy bölgesini ziyaret eden Başkan Yıldız esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yıldız, bölgede yapılabilecek yeni çalışmalarla ilgili de fikir alışverişinde bulundu. Virüs salgınında vaka sayılarındaki artışa da dikkat çeken Başkan Yıldız, vatandaşlara alınan tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulundu.