Başkan Yıldız İstiklal Caddesi Ve Ara Sokaklarında İncelemelerde Bulundu

İstiklal Caddesi ve ara sokaklarını gezerek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yıldız, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederek taleplerini dinledi.

Başkan Yıldız İstiklal Caddesi Ve Ara Sokaklarında İncelemelerde Bulundu
25-10-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız bölge gezilerine aralıksız devam ediyor. Her gün ilçenin farklı bir noktasını ziyaret eden Başkan Yıldız son olarak, her gün yerli ve yabancı milyonlarca turisti ağırlayan İstiklal Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İstiklal Caddesi ve ara sokaklarını gezerek yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Yıldız, esnaf ve vatandaşların da taleplerini dinledi. Pandemi sürecinin başından bu yana titiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Yıldız vatandaşları maske, mesafe ve temizlik konularında daha hassas davranmaya davet etti. Başkan Yıldız’a ziyaret boyunca başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.