Başkan Yıldız Halk Meclisi’nde Vatandaşlar ve Çölyak Yaşam Derneği İle Buluştu

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Halk Meclisi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Koronavirüs önlemlerine riayet edilerek gerçekleştirilen toplantıda, ilçe sakinleri taleplerini doğrudan Başkan Yıldız’a iletmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yıldız, İstanbul Avrupa Yakası ÇölyakDerneği Başkan ve üyelerini de kabul etti.

Başkan Yıldız Halk Meclisi’nde Vatandaşlar ve Çölyak Yaşam Derneği İle Buluştu
08-10-2020

Beyoğlu Belediyesi tarafından her hafta Çarşamba günü düzenlenen Halk Meclisi, koronavirüs önlemlerine riayet edilerek gerçekleştirilmeye devam ediyor. Bu Çarşamba da sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralı dikkate alınarak bir toplantı gerçekleştirildi. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı Halk Meclisi’nde vatandaşlar talep ve önerilerini dile getirdiler. Vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Yıldız taleplerin yerine getirilmesi için ilgili birimlere gereken talimatları verdi. Taleplerini doğrudan Başkan Yıldız’a iletmekten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, yapılan hizmetler ve çalışmalar için teşekkür ettiler.

İstanbul Avrupa Yakası Çölyak Derneği Başkanı Cemalettin Kaymakçı ve dernek üyelerini de kabul eden Başkan Yıldız, hastalıkla ilgili kendilerinden bilgi aldı ve sorunlarını dinledi. Yıldız, Kaymakçı ve dernek üyelerine ellerinden gelen yardımı yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Bölgeden sorumlu meclis üyelerinin başkanlığında her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılara vatandaşlar ile birlikte muhtarlar, okul aile birliği üyeleri ve belediyenin o mahalleden sorumlu çalışanları da katılıyor. Çözülebilecek sorunlar toplantı sırasında çözüme kavuşturuluyor. Farklı birimleri ilgilendiren talepler anlık olarak bu birimlere iletilerek sonrasında takibi yapılıyor.