Başkan Yıldız Dünya Eczacılık Günü’nü Kutladı

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, tüm eczacıların Dünya Eczacılık Günü’nü, Beyoğlu’nun yaşça en kıdemli eczacısını ziyaret ederek kutladı.

Başkan Yıldız Dünya Eczacılık Günü’nü Kutladı
29-09-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, DünyaEczacılıkGünüdolayısıyla Kasımpaşa Kızılay Meydan’ındaki Hilal Eczanesi’ni ziyaret etti. Beyoğlu’nun yaşça en kıdemli eczacısına çiçek takdim eden Başkan Yıldız, onun nezdinde tüm eczacıların DünyaEczacılıkGünü’nü kutladı.

Ziyareti sırasında, tüm sağlık çalışanlarının ve eczacıların pandemi sürecinde göstermiş oldukları fedakarlıklara dikkat çeken Yıldız, “Özellikle tüm sağlık çalışanlarımıza, siz değerli eczacılarımıza, doktorlarımıza ve hemşirelerimize, bütün hastanelerde görev yapan hasta bakıcılarımıza, temizlik görevlilerimize şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Başkan Yıldız konuşmasında, bu salgın sürecinin dünyaya örnek olacak bir şekilde atlatıldığının da altını çizdi.