Başkan Yıldız Cihangir Sakinleriyle Buluştu

Cihangir bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yıldız, talep ve önerileri dinledi. Virüs salgınına karşı alınan tedbirleri de inceleyen Başkan Yıldız, tedbirlerden olumlu sonuçlar elde edilebilmesi için her bireye önemli sorumlulukların düştüğünü söyledi.

Başkan Yıldız Cihangir Sakinleriyle Buluştu
27-11-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu’nu adım adım gezerek Covid 19 salgınına karşı alınan tedbirleri yerinde inceliyor. Her gün ilçenin farklı bir bölgesini ziyaret eden Başkan Yıldız son olarak Sıraselviler Caddesi ile Cihangir bölgesini ziyaret etti. Bölge esnafını tek tek gezerek hayırlı işler dileyen Başkan Yıldız vatandaşlarla da sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Başkan Yıldız bölge ziyaretinde virüs salgınına karşı alınan tedbirleri de inceledi.

SALGINLA MÜCADELEDE HER BİREYE ÖNEMLİ SORUMLULUKLAR DÜŞÜYOR

Başkan Yıldız, tüm dünyayı etkisi altına alan virüs salgınına karşı ülke olarak devlet millet el ele ciddi çalışmalar yürütüldüğünü söyledi. Vatandaşlara salgına karşı alınan tedbirlere uymaları konusunda uyarılarda da bulunan Başkan Yıldız, tedbirlerden olumlu sonuçlar elde edilebilmesi için her bireye önemli sorumlulukların düştüğünü söyledi.