Başkan Yıldız Bölge Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor

Keçeci Piri Mahallesini ve Kulaksız Meydanı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yıldız, Keçeci Piri Semt Pazarında virüs salgınına karşı alınan tedbirleri de yerinde inceledi.

Başkan Yıldız Bölge Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor
18-08-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yeni haftayla birlikte bölge ziyaretlerine devam ediyor. İlk olarak Keçeci Piri Mahallesini ziyaret eden Başkan Yıldız esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bölgede yapılabilecek çalışmalarla ilgili talep ve önerileri dinleyen Başkan Yıldız daha sonra Keçeci Piri Semt Pazarında virüs salgınına karşı alınan tedbirleri yerinde inceledi. Pazarcı esnafına ve vatandaşlara, alınan tedbirlere uyulmanın önemini anlatarak pazardan ayrılan Başkan Yıldız’ın son durağı ise Kulaksız Meydanı oldu.  Başkan Yıldız ziyaretleri esnasında yanına gelen çocuklara da çikolata ikram etti.