Başkan Yıldız Beyoğlu’nu Adım Adım Geziyor

Beyoğlu’nda esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ilçe sakinlerinin sorunları ile tek tek ilgileniyor.

Başkan Yıldız Beyoğlu’nu Adım Adım Geziyor
29-09-2020

Beyoğlu’nu adım adım gezmeyi sürdüren Başkan Haydar Ali Yıldız, Kamer Hatun ve Yahya Kahya Mahallelerinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Sağlık kuruluşları başta olmak üzere lokanta, bakkal, berber ve eczane çalışanları ile bir araya gelen Yıldız, çevrede incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleri ile tek tek ilgilenen ve hasbihal eden Yıldız, kendisinden bir istekleri olup olmadığını sorarak, mevcut sorunlarının en kısa zamanda giderileceğini dile getirdi. Başkan Haydar Ali Yıldız, vatandaşa sosyal mesafe, maske, hijyen uyarısında bulunmayı da ihmal etmedi.