Başkan Yıldız: Beyoğlu İçin En İyisine Hep Birlikte Karar Vereceğiz

A+
A-

‘Okul Buluşmaları’ projesi kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Başkan Yıldız, “Konuşacağız, bir birimizi dinleyeceğiz ve Beyoğlu için en iyisine hep birlikte karar vereceğiz.” dedi.

Başkan Yıldız: Beyoğlu İçin En İyisine Hep Birlikte Karar Vereceğiz
25-10-2019

Beyoğlu Belediyesi hayata geçirdiği ‘Okul Buluşmaları’ projesi ile ilçede bulunan okullara destek olmaya devam ediyor. Proje kapsamında okulları tek tek ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, bir taraftan öğrencilerle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinlerken, bir taraftan da okul yöneticileriyle, eksiklerin giderilmesi noktasında yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyor.

ÖĞRENCİLER BAŞKAN YILDIZ’I BÜYÜK ÇOŞKUYLA KARŞILADI

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız son olarak Firuzağa İlkokulu, Cihangir Münir Özkul Ortaokulu, Kasımpaşa Anadolu Lisesi, Güzelce İmam Hatip Ortaokulu, Ahmet Emin Yalman İlkokulu ve Sururi Ortaokulu’nu ziyaret etti. Öğrenciler Başkan Yıldız’ı büyük çoşkuyla karşıladı. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Yıldız,

BEYOĞLU İÇİN EN İYİSİNE HEP BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ

Gençlerin fikirlerine çok önem verdiğini belirten Başkan Yıldız, “Gençler; kendiniz için, aileniz için, ülkeniz için iyi bir hedefiniz olsun. Çünkü bizim çok güzel bir hedefimiz var. O da siz gençlerimiz için geleceğin Beyoğlu’nu inşa etmek. Bunu da gençlerimizle başaracağız. Bunun için buradayız. Konuşacağız, bir birimizi dinleyeceğiz ve Beyoğlu için en iyisine hep birlikte karar vereceğiz.” dedi.