Başkan Yıldız Belediye Personelinin Kadınlar Gününü Kutladı

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, belediyenin kadın çalışanları ile bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Başkan Yıldız Belediye Personelinin Kadınlar Gününü Kutladı
09-03-2020

Beyoğlu Belediyesi’nin kadın çalışanları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Beyoğlu Belediyesi Başkanlık Binası Sergi Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da eşi Seyhan Yıldız ile birlikte katıldı. Kadın çalışanlarıyla yakından ilgilenerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Yıldız, kadın personele karanfil ve çikolata takdim etti.

YILIN HER GÜNÜ KADINLAR GÜNÜDÜR

Başkan Yıldız, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasında “Bizim için 8 Martta, 19 Martta, 29 Martta, yani yılın her günü kadınlar günüdür. Üstadın ifadesiyle, kadın insandır biz insanoğluyuz. Hepinize ailecek huzur ve mutluluk diliyorum. Allah birliğimizi ver beraberliğimizi bozmasın” dedi.