Başkan Yıldız Arabacılar Semt Pazarı’nda Alınan Tedbirleri İnceledi

Arabacılar Semt Pazarı’nı ziyaret eden Başkan Yıldız, normalleşme süreciyle birlikte alınan tedbirleri yerinde inceledi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Yıldız, yeni süreçte atılması gereken adımlarla ilgili talepleri dinledi.

Başkan Yıldız Arabacılar Semt Pazarı’nda Alınan Tedbirleri İnceledi
09-06-2020

Beyoğlu Belediyesi normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte vatandaşların en çok uğradığı alış veriş mekanlarından olan Semt Pazarlarında tedbiri elden bırakmıyor. İlçe genelinde kurulan Semt Pazarlarını düzenli olarak denetleyen Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, toplum sağlığın korunması adına alınması gereken tedbirlerle ilgili esnaf ve vatandaşları bilgilendiriyor. Arabacılar Semt Pazarı’nı ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız yeni süreçle birlikte alınan tedbirleri yerinde inceledi. Sosyal mesafe kuralına uyarak pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yıldız, normalleşme sürecinde atılması gereken adımlarla ilgili talep ve önerileri dinledi.