Başkan Yıldız 21.00’de Vatandaşlarla Birlikte İstiklal Marşını Okudu

Beyoğlu’nun dört bir yanında saat 21.00’de ellerinde Türk bayraklarıyla evlerinin camlarına ve balkonlarına çıkan vatandaşlar tüm Türkiye ile birlikte İstiklal Marşını okudu. Başkan Yıldız da Arda Caddesindeki vatandaşlarla birlikte İstiklal Marşını okuyarak bayram sevinçlerine ortak oldu.

Başkan Yıldız 21.00’de Vatandaşlarla Birlikte İstiklal Marşını Okudu
24-04-2020

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurdun dörtbir yanında coşkuyla kutlandı.  Covid 19 virüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle 23 Nisan’ı evlerinde kutlayan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine saat 21.00 de ellerinde Türk bayraklarıyla evlerinin camlarına ve balkonlarına çıkarak hep birlikte İstiklal Marşını okudu. Renkli görüntülere sahne olan etkinliğe Beyoğlu’ndan da tam destek geldi.

BAŞKAN YILDIZ VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İSTİKLAL MARŞINI OKUDU

Beyoğlu’nun dörtbir yanında vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla evlerinin camlarına ve balkonlarına çıkarak tüm Türkiye ile birlikte İstiklal Marşını okudu. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da Arda Caddesi’ndeki vatandaşlarla birlikte İstiklal Marşını okuyarak bayram sevinçlerine ortak oldu.

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN BEYOĞLU, BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ÇOCUKLAR

Beyoğlu’nun 45 mahallesinde sokak sokak dolaşarak vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını belirten Başkan Yıldız, “Bir kez daha tüm hemşerilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılını kutluyoruz. Bayramınız kutlu olsun Beyoğlu, bayramınız kutlu olsun çocuklar” dedi.