Başkan Yıldız 15 Temmuz Gazisi Mustafa Arslan’ı Evinde Ziyaret Etti

Başkan Yıldız, 15 Temmuz gazisi Mustafa Arslan ve eşini evlerinde ziyaret ederek yeni doğan bebekleri için tebrik etti.

Başkan Yıldız 15 Temmuz Gazisi Mustafa Arslan’ı Evinde Ziyaret Etti
15-07-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu’nda yaşayan 15 Temmuz gazilerini unutmadı. 15 Temmuz gazisi Mustafa Arslan’ı evinde ziyaret eden Başkan Yıldız, Gazi Mustafa Arslan ve eşi ile uzun süre sohbet etti. Başkan Yıldız Arslan ailesini yeni doğan bebekleri için de tebrik ederek, “Mustafa kardeşimiz 15 Temmuz gecesi hainlere karşı göğsünü siper etti. Yeni doğan bebeğimizde babası gibi vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olur inşallah” dedi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirten Arslan ailesi de, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığı için Başkan Yıldız’a teşekkür ettiler.