Başkan Haydar Ali Yıldız: "Esnafımızın Yanındayız"

Karaköy Balık Pazarı’nı ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yaptıkları çalışmalarla Karaköy ve Perşembe Pazarı bölgesinin çehresinin çok değiştiğini ve bunun da esnafa pozitif yansıdığını ifade etti.

Başkan Haydar Ali Yıldız:
12-10-2020

Göreve geldiği ilk günden itibaren bölge gezilerine ara vermeden devam eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Karaköy Balık Pazarı’nda esnafı ziyaret etti. Esnaf ve balık yemek için gelen vatandaşla hasbihal eden Başkan Yıldız, işletmelerin pandemi esnasında neler yaşadıklarını sordu, destek için her zaman hazır olduklarını dile getirdi. Yaptıkları çalışmalarla Karaköy ve Perşembe Pazarı bölgesinin çehresinin çok değiştiğini de dile getiren Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, daha yapacakları çok iş olduğunun altını çizdi.