ALES Hazırlık Kursu Kayıtları Başladı

Yükseköğretim kurumlarında öğretim görevlisi, okutman, araştırma görevlisi, uzman, çevirici ve eğitim öğretim planlamacısı kadrolarına atanmak, lisansüstü eğitime başlamak ya da doktora başvurusu yapacak adaylar için ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitime Giriş Sınavı) Hazırlık Kursu açıyoruz.

ALES Hazırlık Kursu Kayıtları Başladı

Kurslarımıza katılan adaylar hızlı soru çözme tekniklerini öğrenerek konularla ilgili pratik yapma imkânı bulacak. Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezimizde açacağımız ALES Hazırlık Kursu ile öğrencilerimiz, kendilerine en uygun çalışma metodunu oluşturacak, geliştirecek ve sınava en verimli şekilde hazırlanma fırsatı bulacak. Covid-19 salgını nedeni ile aldığımız önlemler kapsamında sınıflarımızı düzenli aralıklarla dezenfekte ediyor ve hijyen kurallarına uygun hale getiriyoruz. Yine bu kapsamda programımızı kontenjanla sınırladık. Merkeze maskesiz giriş yapılamayacak ve girişte ateş ölçümleri uygun aralıkta olmayan öğrenciler, dersliklere giriş yapamayacak.

Üniversitelerde öğrenimlerine devam eden öğrencilerin ve lisans mezunu gençlerin katılım sağlayabileceği kurslarımız için ön kayıt formunu online olarak doldurabilirsiniz.

Ön Kayıt İçin Tıklayınız