Abd İstanbul Başkonsolosu Darnell’den Başkan Yıldız'a Ziyaret

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) İstanbul Başkonsolosu Daria Darnell Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’ı ziyaret etti.

20-11-2019
Abd İstanbul Başkonsolosu Darnell’den Başkan Yıldız'a Ziyaret

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) İstanbul Başkonsolosu Daria Darnell Beyoğlu Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Başkonsolos Darnell’i makamında ağırlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü.

BAŞKAN YILDIZ BEYOĞLU’NDAKİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Başkan Yıldız’dan Beyoğlu Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkonsolos Darnell, ABD ile Türkiye’nin iki dost ve müttefik ülke olduğunu ve bu ilişkileri sürdürmek istediklerini söyledi. Başkan Yıldız da, iki ülke arasındaki sosyal ve kültürel işbirliğinin gelişmesine katkı sunmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Görüşmenin ardından Başkan Yıldız Başkonsolos Darnell’e Beyoğlu çikolatası hediye etti.