7 - 14 Yaş Arası Kurslar Başladı

A+
A-

Beyoğlu’nda her mevsim spor yapmaya ve yaptırmaya devam ediyoruz. 7-14 yaş arasındaki çocuklarımızın fiziksel gelişimlerine destek olmak, sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak için düzenlediğimiz Spor Okulları kayıtlarımız başladı.13 farklı branşta çalışma gerçekleştireceğimiz spor kurslarında uzman eğitmenler öğrencilerimize eşlik ediyor olacak.

7 - 14 Yaş Arası Kurslar Başladı

Futbol, Basketbol Voleybol, Masa Tenisi, Badminton, Savunma Sporları, Güreş, Mas Güreşi, Jimnastik, Yelken, Satranç ve Mangala dersleri vereceğimiz spor okulları, Beyoğlu’nun 31 farklı noktasında hizmet veriyor olacak. Amatör spor kulüplerimizin desteği ile organize ettiğimiz branşlarda öğrencilerimiz bu kulüplerde lisanslı sporcu olma imkânına da sahip olacak. Okuldan sonraki zamanlarında katılabilecekleri spor okullarımız sayesinde teknoloji bağımlılığının önüne geçerek çocuklarımızın daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmelerini sağlamak ve geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olmak için organize edilen spor kurslarına katılmak çok kolay. Gençlik Merkezine, Semt Konaklarına ya da ilk ve ortaokul müdürlüklerine giderek alacağınız başvuru formunu doldurmanız yeterli. Geç kalmadan kaydınızı oluşturabilirsiniz. Haydi Çocuklar, Sizi Bekliyoruz!