5. Okullar Arası Satranç Turnuvası

Geleneksel hale gelen ve her yıl okullarımızla birlikte planladığımız okullar arası satranç turnuvasının beşincisi bu sene 20-21 Şubat tarihleri arasında Beyoğlu Kasımpaşa Spor Salonunda gerçekleşecek. Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beyoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile düzenlediğimiz turnuva iki gün boyunca devam edecek. Arkadaşlarıyla birlikte tatlı bir rekabete girecek olan gençler diğer öğrenciler ile sosyalleşme fırsatı bulacak.

5. Okullar Arası Satranç Turnuvası

İlkokul 1-2, İlkokul 3-4, Ortaokul 5-6, Ortaokul 7-8 ve Lise olmak üzere toplam beş kategoride öğrencilerimiz turnuvaya katılabilecekler. Kayıt kontrol işlemlerinin ardından başlayacak olan program eşleşmelerin yapılması, maçların gerçekleştirilmesi ve ikinci günün sonunda ödül töreni ile sona erecek.

Beyoğlu’nda okuyan, strateji geliştirmeyi ve satranç oynamayı seven öğrencilerimiz, başvurularını okudukları okulun müdürlüklerine yaparak turnuvaya katılabilirler. Kendi kategorilerinde dereceye giren öğrencilerimize hediye çeki armağan edilecek. Diğer öğrencilerimiz için ise sürpriz hediyeler onları bekliyor olacak. Tüm öğrencilerimizi ücretsiz turnuvamıza bekliyoruz.