30 Ağustos 'Zafer Konseri' ile Kutlandı

A+
A-

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıl dönümü kutlaması nedeniyle, Beyoğlu’nda ‘Zafer Konseri’ düzenlendi. Konserde sahneye çıkan sanatçı Burcu Güneş, seslendirdiği bir birinden güzel şarkılarla vatandaşlara unutulmaz bir zafer gecesi yaşattı.

30 Ağustos 'Zafer Konseri' ile Kutlandı
31-08-2019

Beyoğlu Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zaferinin 97. Yıldönümü münasebetiyle Zafer Konseri düzenledi. Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen konser öncesi bir kortej yürüyüşü düzenlendi. Daha sonra sahneye çıkan sanatçı Burcu Güneş, sevilen şarkılarıyla vatandaşlara unutulmaz bir zafer coşkusu yaşattı.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN SESİNDEN SÜRPRİZ SİNEVİZYON GÖSTERİMİ

Konser sırasında birden elektrikler kesilerek, belediye binasına Mustafa Kemal Atatürk’ün sesinden bir sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi. Elektriklerin kesilmesine ilk önce anlam veremeyen vatandaşlar, daha sonra cep telefonlarına sarılarak o anları kaydetti.

BU VATAN ECDADIMIZDAN BİZLERE EMANET BIRAKILMIŞTIR

Beyoğlu Belediye Başkanı Ali Haydar Yıldız konserde yaptığı konuşmasında, “26 Ağustos 1071’de Anadolu’da destan yazan Sultan Alparslan’ın çocuklarıyız, bizler 1453’te fetih anlayışı ile sefere çıkan ve kesin bir zaferle dönen Fatih Sultan Mehmet Han’ın torunlarıyız, bizler Atartürk’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin mensuplarıyız. Zaferiniz, bayramınız kutlu olsun. Bu vatan aziz bir vatandır, dört bir yanı şehit kanıyla sulanmıştır. Bu vatan ecdadımızdan bizlere emanet bırakılmıştır” ifadelerini kullandı.