30 Ağustos Zafer Bayramı Beyoğlu’nda Farklı Etkinliklerle Kutlanacak

Beyoğlu Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı birbirinden farklı etkinliklerle kutlayacak. Galata Köprüsü’nde açılacak olan ‘Başkumandan Büyük Taarruzu Anlatıyor’ Açıkhava Fotoğraf Sergisi ile başlayacak etkinlikler, Galata Kulesi Meydanı’nda düzenlenecek Piyano Resitali ile devam edecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı Beyoğlu’nda Farklı Etkinliklerle Kutlanacak
28-08-2020

Beyoğlu Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı virüs salgını nedeniyle açık havada düzenleyeceği bir birinden farklı etkinliklerle kutlayacak. 30 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında ilk olarak saat 09.30’da Galata Köprüsü’nde ‘Başkumandan Büyük Taarruzu Anlatıyor’ Açıkhava Fotoğraf Sergisi vatandaşların beğenisine sunulacak. Sergiyi ziyaret eden vatandaşlar 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un akıllarda kalan kareleriyle tarihe kısa bir yolculuk yapma imkanı bulacak.

GALATA KULESİ’NİN GÖLGESİNDE PİYANO RESİTALİ

Kutlamalar Galata Kulesi Meydanı’nda, Kulenin gölgesinde saat 18.00’da düzenlenecek Piyano Resitali ile devam edecek. Etkinlikte Ünlü Genç Piyanist Büşra Kayıkçı katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Açık alanlarda düzenlenecek olan etkinliklerde virüs salgınına karşı her türlü önlemler alınarak vatandaşlara unutulmaz bir 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması yaşatılacak.