2021 Yılı Bütçesi ve Performans Programı Kabul Edildi

Beyoğlu Belediyesi 2021 yılı bütçesi ve performans programı, Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, programın hazırlanmasında emeği geçen tüm ekibe teşekkürlerini iletti.

2021 Yılı Bütçesi ve Performans Programı Kabul Edildi
17-10-2020

Beyoğlu Belediyesi 2021 yılı bütçesi ve performans programı, Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi. Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Bu hazırlıkta emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda Beyoğlu’nun tarihsel geçmişinden ve öneminden bahseden Başkan Yıldız, ilçenin daha da güzelleşmesi, zenginleşmesi ve cazibe merkezi olması için çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi. Konuşmasında,  Beyoğlu için startı verilen prestij projelerinin en kısa zamanda tamamlanacağının altını çizen Başkan Yıldız sözlerini, “Beyoğlu, kıymetinin büyüklüğü kadar sorumluluğunun ağırlığı ile İstanbul’un en güzide ilçesi. Türkiye’nin ve tarihin kalbinin burada attığının farkındayız, bize bıraktığınız emanetin değerini de biliyoruz. Biz Beyoğlu’na gözümüz gibi bakıyoruz. Beyoğlu’nda yaşayan her bir vatandaşımızı da gönülden seviyoruz. Şehrimize ve size hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz” şeklinde tamamladı.