TOPLANTIYA ÇAĞRI

BEYOĞLU BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINA

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi uyarınca, Beyoğlu Belediye Meclisinin 2021 Yılı HAZİRAN AYI Toplantısı, 07 HAZİRAN 2021 PAZARTESİ gününden, 11 HAZİRAN 2021 CUMA günü akşamına kadar 5 gün süre ile saat 15.00’da başlamak ve aşağıdaki gündemleri görüşmek üzere yapılacaktır.
Beyoğlu İlçe Belediye Meclis Üyelerinin bu toplantıya katılmaları önemle rica olunur.

GÜNDEM:

1- Beyoğlu İlçesi, Piyalepaşa Mahallesinde yapılmakta olan Millet Bahçesinde yapılacak olan Parka; 14.10.1997 yılında Van İlinin Gevaş İlçesine bağlı Koçak Köyü yakınlarında sürdürülen operasyonda yüksek gerilim hattına takılarak düşen sikorsky helikopterinde şehit düşen 10 askerimizden biri olan Jandarma Er Selim ÜNAL’ın isminin verilmesine dair Park ve Bahçeler Müdürlüğünün teklifi.

2- 5393 Sayılı Belediye Kanununun 15 ve 59. Maddeleri ile 2464 Sayılı Belediye Gelirler Kanununun 58, 59, 60, 61, 62, 96, 84 ve 2429 Sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatilleri Hakkında Kanununun 1, 2 ve 3. Maddeleri gereğince, 2021 yılında Ulusal Bayram Günlerinde Uygulanacak Çalışma Harçlarının belirlenmesine dair Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün teklifi.

3- Sermayesinin %100’ü Belediyemize ait olan Beyoğlu Dönüşüm Konut İmar Plan Turizm Personel Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin 2020 Olağan genel kurulunda belediyemiz adına temsile Belediye Başkanına veya Belediye Başkanının görevlendireceği kişiye yetki verilmesine dair Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.

4- 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75. Maddesi (a) bendi ve 5216 Sayılı Kanununun 7. Maddesi (v) bendi mucibince; İlçemizde ikamet eden çocuk ve gençlerin kişisel, sportif ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Beyoğlu Kaymakamlığı, Piripaşa İlk ve Ortaokulu, Orbay İlk ve Ortaokulu ve Haliç İlkokulu bahçelerine konumlandırarak portatif yüzme havuzlarının kurulabilmesi ve projenin uygulanması amacıyla Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Beyoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında yapılması planlanan Ortak Hizmet Protokolünün imzalanması ve uygulanması hususunda, Belediye Başkanına veya Belediye Başkanının görevlendireceği Belediye Başkan Yardımcısına yetki verilmesine dair Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün teklifi.

5- 22.02.2007 tarih ve 26442 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdari Birlikleri Norm Kadro ve Standartları Yönetmeliğinin 11. Maddesi gereğince; Unvan ve Derecesi Belirtilen Kadrolarda Değişiklik Yapılması hususunda karar alınmasına dair İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi.