Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu’nda yarım asırlık hayalinin gerçek olduğu Taksim Camii’nin açılış gününe özel 16 sayfalık gazete çıkarttı.

Temeli 2017 de atılan Taksim Camii’nde inşaat çalışmaları tamamlandı. Mimarlığını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin Mimarı Şefik Birkiye ile Selim Dalaman’ın yaptığı Taksim Camii, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle ibadete açıldı. Taksim Meydanı’nın en önemli sembollerinden birisi olan camide ilk ezanın okunmasının ardından Cuma namazı kılındı. Bu tarihi ana tanıklık etmek isteyen vatandaşlar Taksim Camii’ne akın etti. Beyoğlu Belediyesi tarafından Beyoğlu’nda yarım asırlık hayalinin gerçek olduğu Taksim Camii’nin açılış gününe özel 16 sayfalık bir gazete çıkartıldı.

Taksim Camii Özel Sayısı’nı Okumak İçin Tıklayınız