Beyoğlu Belediyesi aralıksız sürdürdüğü çalışmalarla cadde ve sokaklardaki hasar gören yolları bir bir yeniliyor. Ekipler ayrıca hız kesici setleri ve kapanları da onarırken, ızgaraları da düzenli olarak temizliyor.

Her gün yeri ve yabancı binlerce turisti ağırlayan Beyoğlu’nda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için titiz bir çalışma yürütülüyor. Beyoğlu Belediyesi, ilçe genelinde aralıksız devam eden çalışmalarla cadde ve sokaklardaki yolları bir bir yeniliyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, az hasarlı yollarda tamirat çalışması yapılırken, hasarın fazla olduğu yollar ise alt ve üst yapısıyla birlikte tamamen yenileniyor. Ekipler ayrıca mahalle sakinlerinin güvenliği için ara yollara konulan hız kesici setleri ve kapanları da bir bir onarıyor.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Çalışmalar kapsamında son olarak Piripaşa Mahallesi Baçtar Sokakta hasar gören asfaltı tamir edildi. Keçici Piri Mahallesi Müverrih Ali Caddesindeki yolu tamamen yeniledi. Tomtom Mahallesi Eski Çiçekci Sokakta da kilit taşı tamiratı yapıldı. Küçük Piyale Mahallesi Altıntop Sokakta ise kapan tamiratı yine belediye ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Cihangir Mahallesi Lenger Sokakta da baskı beton tamiratı çalışması yapıldı.

IZGARALAR TEMİZLENEREK YAĞIŞLI HAVALARA HAZIRLANIYOR

Şehirlerin en büyük sorunlarından birisi de genellikle yoğun yağışlarda tıkanan ızgaralar oluyor. Beyoğlu Belediyesi ekipleri benzer bir durumla karşılaşmamak adına tedbirlerini önceden alıyor. Her gün milyonlarca turisti ağırlayan ilçede her hangi bir sorunun yaşanmaması için ekipler, ızgaraları bir bir temizleyerek yağışlı havalara hazırlıyor. Aralıksız devam eden çalışmalar kapsamında ekipler son olarak Pürtelaş Hasan Efendi Mahallesi, Münir Özkul Sokakta bulunan ızgaraları temizledi.