Temizlik araçları filosunu yerli ve milli araçlarla genişleten Beyoğlu Belediyesi, ilçenin dört bir yanında düzenli olarak gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarıyla vatandaşlara günün her anı tertemiz bir çevre sunuyor.

Her gün milyonlarca insanın ziyaret ettiği Beyoğlu’nda vatandaşlara daha temiz ve daha ferah bir çevre sunulması amacıyla titiz bir temizlik çalışması yürütülüyor. Temizlik araçları filosunu yerli ve milli araçlarla genişleten Beyoğlu Belediyesi, ilçede bulunan 45 mahallede ve ara sokaklarda düzenli temizlik çalışması yapıyor.  Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklar periyodik aralıklarla süpürülüyor, gerekli görülen alanlarda ise yıkama çalışması yapılıyor. Ayrıca çöplerin toplanma zamanına da özen gösterilerek çevreye kötü koku yayılmasının önüne geçiliyor. İhtiyaca göre üretilen yerli ve milli temizlik araçlarıyla daha kolay ve verimli hale getirilen çalışmalar sayesinde, vatandaşlara 7/24 pırıl pırıl bir çevre sunuluyor.