Beyoğlu Belediyesi başlattığı online spor eğitimi ile vatandaşların korona virüs salgını nedeniyle evlerinde kaldığı süreçte spor yaparak sağlıklarını korumalarına yardımcı oluyor.

Beyoğlu’nda Korona Virüs salgını nedeniyle spor yapma imkanı bulamayan vatandaşlar utulmadı. Beyoğlu Belediyesi, vatandaşların evde spor yapmalarını sağlamak amacıyla online spor eğitimi başlattı. Uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerde vatandaşlara, evlerinde spor ekipmanlarına ihtiyaç duymadan nasıl egzersiz yapılabileceği öğretiliyor. “Evde spor yapmak için kaç dakika gerekir, hangi ekipmanlar olmalı, nasıl bir program yapılmalı?” gibi pek çok soruya cevap veren eğitmenler, vatandaşların evlerinde kaldığı süreçte spor yaparak sağlıklarını korumalarına yardımcı oluyor.