Beyoğlu’nda, 15 Temmuz Şehitlerinin anısına 6 ülkeden yaklaşık 600 sporcunun katıldığı uluslararası satranç turnuvası düzenledi.

Beyoğlu’nda, 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Günü etkinlikleri kapsamında Uluslararası Satranç turnuvası düzenlendi. Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğinde düzenlenen turnuva, Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı turnuvaya 6 farklı ülke ile Türkiye’nin 44 farklı ilinden toplamda 600 sporcu katıldı.

DERECEYE GİREN KATILIMCILAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

İki gün süren satranç turnuvasında ödül töreni öncesinde oynanan final müsabakalarını izleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, katılımcılarla da sohbet ederek başarılar diledi. Turnuvada dereceye giren gençler, düzenlenen törenle ödüllendirildi. Törende dereceye giren katılımcılara, 50 bin Türk Lirası değerinde hediye çeki ile birlikte madalya ve kupaları takdim edildi.