Beyoğlu Belediyesi, deprem bölgesinden oluşturduğu Yardım Merkezi’nde depremzedelere hizmet veriyor.

Dulkadiroğlu ilçesindeki bir spor tesisini yardım merkezine dönüştüren Beyoğlu Belediyesi, şehirde kalanlara hizmet veren çamaşırhaneyi, ekmek fırınını, aşevini ve sosyal marketini bu spor tesisi içinde bir kampüs şeklinde kurdu. Özellikle kadınlara ve çocuklara yönelik çalışma yaptıklarını söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Bu alanı annelerin ve çocuklarımızın her türlü ihtiyacını bir arada karşılamak üzere bir kampüs şeklinde planladık” dedi.

Beyoğlu’nda komşularımızın yaptığı yardımları hemen buraya getirdik. Önce bir aşevi açtık, ertesi gün sıcak ekmek çıkarabildiğimiz bir ekmek fırınını  kurduk. Kadınlarımız ve çocuklarımız için duşları yeniden dizayn edip hijyen malzemelerini, havlu, sabun gibi ihtiyaçlarını burada hazır ettik.