Yks Tercih Destek Merkezi Açılıyor

A+
A-

Yks Tercih Destek Merkezi Açılıyor

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi olarak her sene olduğu gibi bu sene de üniversiteye hazırlanan gençler için birçok çalışma gerçekleştirdik. Türkçe, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih ve Coğrafya derslerinin tamamında 12 farklı sınıf açarak Üniversite Hazırlık Kursu düzenledik. Bu süreçte hem kursiyerlerimize hem de Beyoğlu sınırları içerisinde yer alan tüm liselerimizde yer alan öğrencilere yeni sınav sistemi hakkında bilgilendirme, sınav stresi ile başa çıkma ve motivasyon seminerleri organize ettik. Düzenlediğimiz Üniversite Tanıtım Gezileri ile öğrencilerimize hem üniversiteleri hem de bölümleri tanıtarak gelecekleri hakkında fikir edinebilmeleri için yardımcı olduk.

Üniversite İçin Son Adım: Tercihler!

Üniversite sınavını geride bırakan öğrencilerimiz için en önemli adım tercihler. Öğrencilerimizi yönlendirmek, atacakları adımda yanlarında olmak, onları desteklemek ve tercihlerini en doğru şekilde yapabilmelerini sağlamak amacıyla YKS Tercih Destek Merkezi açıyoruz. İstanbul Ticaret Üniversitesi ortaklığı ile açacağımız Tercih Destek Merkezi 19-29 Temmuz tarihlerinde 9:30-17:00 saatleri arasında hizmet verecek. Katılmak isteyen tüm üniversiteli adaylarını Gençlik Merkezimize (Akademi Beyoğlu) bekliyoruz.