Yılmaz dedenin imdadına Beyoğlu Zabıtası yetişti

A+
A-

Son birkaç gündür etkili olanyoğun kar yağışı ve soğuk hava en çok sokakta yaşayan kimsesiz vatandaşları etkiledi.Beyoğlu’nda soğuktan donmak üzere olan 68 yaşındaki Yılmaz dedenin imdadına Zabıta ekipleri yetişti. Sıcak çay ikram edildikten Sosyal Market’e götürülerekgiyecek yardımı yapılan Yılmaz Aydın daha sonra kış ayını geçirmesi için Zeytinburnu Kapalı Spor Salonu’na yerleştirildi.

Yılmaz dedenin imdadına Beyoğlu Zabıtası yetişti
11-01-2017

İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı ve soğuk hava en çok da sokakta yaşayan kimsesiz vatandaşları etkiledi.Vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için harekete geçenBeyoğlu Belediyesi Zabıta Ekipleri ilçede yaşayan evsiz vatandaşlara yardım elini uzatmak içinseferber oldu.Duyarlı vatandaşların Beyoğlu Belediyesi iletişim merkezi 4440160 nolu telefona bıraktıkları ihbarları da değerlendiren ekipler son olarak sokaklarda yaşayan 68 yaşındaki Yılmaz Aydın için harekete geçti.

SOSYAL MARKET TARAFINDAN GİYECEK YARDIMI YAPILDI

Zabıta ekipleri geçtiğimiz aylarda evi yazdığı için sokaklarda yaşamaya başlayanYılmaz Aydın’aCihangir Mahallesi’nde ulaştı.Ekipler soğuktan titreyen Yılmaz dedeyi Zabıta Müdürlüğüne götürerek sıcak çay ikramında bulundu. Daha sonra Beyoğlu Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak yardım yapmak için kurulan Sosyal Markette götürülen Yılmaz dedeyi giyecek yardımı yapıldı. 68 yaşındaki Yılmaz Aydın işlemlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) kış aylarında evsizleri misafir ettiği Zeytinburnu Kapalı Spor Salonu’na yerleştirildi.

BUGÜN HAYATIMDA HİÇ GÖRMEDİĞİM İYİLİKLERİ GÖRDÜM

Beyoğlu Belediyesi Zabıta ekiplerinin gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz Aydın, “Bana bugün yapmış olduğu yardımlardan dolayı Beyoğlu Belediyesi ne çok çok teşekkür ediyorum. Bugün hayatımda hiç görmediğim iyilikleri gördüm. Belediyenin çok güzel çalışma sistemi var.Belediye Başkanımız Ahmet MisbahDemircançok iyi birisi, bizler için bu çalışmaları yaptırıyor. Çalışan elemanları da çok iyi, çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun”dedi.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan