Yıldırım Beyoğlu’nda Gönülleri Fethetti

A+
A-

Doğup büyüdüğü Kasımpaşa’yı ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, samimi ve esprili tavırlarıyla gönülleri fethetti. Yıldırım’a sürpriz ziyaretinde Başkan Yıldız da eşlik etti.

Yıldırım Beyoğlu’nda Gönülleri Fethetti
22-05-2019

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Beyoğlu’nda vatandaşlarla buluştu. Doğup büyüdüğü Kasımpaşa’yı ziyaret eden Yıldırım’a Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız eşlik etti. Vatandaşların büyük sevgi gösterisiyle karşılaşan Yıldırım caddede yürümekte adeta zorlandı.

VATANDAŞLAR ‘BAŞKAN BİNALİ’ TEZAHÜRATLARI İLE DESTEK VERDİ

Vatandaşlarla sıcak çay eşliğinde neşeli bir sohbet gerçekleştiren Yıldırım, samimi ve esprili tavırlarıyla gönülleri fethetti.  Vatandaşlar ‘Başkan Binali’ tezahüratlarıyla 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul seçimleri için de Yıldırım’a destek sözü verdi.