Yelken Kulübümüz, Yelken Yarışları'ndan ödülle döndü

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi Yelken Kulübü, 29 Ekim Cumartesi günü Büyükçekmece Mimar Sinan’da yapılan Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları'ndan 5 kupa ile döndü.

Yelken Kulübümüz, Yelken Yarışları'ndan ödülle döndü
01-11-2016

Beyoğlu Belediyesi Yelken Kulübü, 29 Ekim Cumartesi günü Büyükçekmece Mimar Sinan’da yapılan Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları'nda üstün bir başarıya imza attı. Türkiye Yelken Federasyonu İl Yelken Temsilciliği organizasyonu ve Büyükçekmece Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışlarına, İstanbul genelinden 7 takım ve 80 tekne katıldı. Yarışlara katılan Beyoğlu Belediyesi Yelken Kulübü 5 kupa ile döndü.

BEYOĞLU BELEDİYESİ YELKEN KULÜBÜ 5 KUPA İLE DÖNDÜ

Beyoğlu Belediyesi Yelken Kulübümüz, Optimist ve Laser 4.7 tipi yelkenlerle yapılan yarışlarda, Laser 4.7 Genel Klasmanda ikinci ve üçüncülük, Laser 4.7 Genel Kızlar kategorisinde birincilik, Optimist Kız ve Optimist Junior Kız kategorisinde beşincilik alarak, yarışlardan 5 kupa ile döndü.