Yağmur sonrası Beyoğlu' nda temizlik operasyonu

A+
A-

İstanbul genelinde etkili olan yağmur ve rüzgar, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sabahın erken saatlerinden itibaren teyakkuza geçen Beyoğlu Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 444 0 160 numaralı iletişim hattına gelen 215 ihbarı değerlendirerek, vatandaşların imdadına yetişti.

Yağmur sonrası Beyoğlu' nda temizlik operasyonu
18-07-2017

İstanbul’da etkili olan şiddetli yağış ve rüzgâr hayatı olumsuz etkiledi. Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede yaşayan vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için hummalı bir çalışma başlattı. Sabahın erken saatlerinde işe koyulan ekipler, Ana arterler başta olmak üzere 45 mahalle ve ara sokaklarda temizlik ve onarım çalışmaları yaptı. Gün boyu aralıksız devam eden çalışmalarda; Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çamurlu su birikintisi olan yolları temizleyip tıkanan kanalları açarken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise bozulan yolların onarımı için seferber oldu.

VATANDAŞLARIN İMDADINA BELEDİYE EKİPLERİ YETİŞTİ

Belediye ekipleri şikâyet hattına gelen 215 ihbarı da değerlendirerek vatandaşların yardımına koştu. Evlerini ve dükkânlarını su basan vatandaşlara da yarın elini uzatan ekipler, yaptığı çalışmalarla vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

444 0 160 İLETİŞİM HATTI 7/24 HİZMET VERİYOR

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, gece boyu aralıklarla devam edecek yağış ve fırtınaya karşı ekiplerin 7/24 görev başında olacağını belirterek, vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluğa karşı, 444 0 160 numaralı telefonu arayarak yardım talebinde bulunabileceklerini söyledi.

Belediye ekipleri gece boyu çalışmalarına devam edecek.

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan