Üniversite Yolu Gençlik Merkezi’nden Geçiyor

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi, her yıl bir milyondan fazla öğrencinin hazırlandığı Üniversite Sınavı’nda gençlerin yanında olmayı sürdürüyor. Sınavdan önce düzenlenen Üniversite Hazırlık Kursu, Sınav Sistemi Hakkında Bilgilendirme ve Sınav Stresi ile Başa Çıkma, Moral-Motivasyon Seminerleri, Deneme Sınavları;sınav sonrası ise Tercih Destek Merkezi ile bu sürecin her anında onlara destek oluyoruz.

Üniversite Yolu Gençlik Merkezi’nden Geçiyor

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi olarak öğrencilerimizin değişen sınav sistemi hakkında bilgi sahibi olmaları ve uyum sağlayabilmeleri için bu yılki Bilgilendirme ve Kariyer Planlaması Seminerlerini başlatıyoruz.

Beyoğlu sınırları içerisinde yer alan liselerimizdeki 12. Ve 11. sınıf öğrencilerinin katılacağı seminerler 18-26 Şubat tarihleri arasında hafta içi her gün Akademi Beyoğlu Binamızda gerçekleşecek.

Öğrencilerimiz Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT), üniversite seçimleri, üniversitede karşılaşabilecekleri durumlar, mezuniyet öncesi ve sonrası kariyer hedeflemesi ve planlaması üzerine bilgilendirilecekler.